Forgalomkorlátozás útépítés miatt Nagyszentpálon

Tisztelt Lakosság!

A Győrszemere-Nagyszentpál, Széles utca, Közép utca, Szellő utca, Orgona utca, Park utca és Nagyerdei utca útépítési beruházásának kivitelezése az aszfaltozási fázisba ért.

A Húsvétot követő héten a kivitelezést végző cég elkezdi kiépíteni az utcák aszfalt kötőrétegét (alsó aszfaltréteg).

2022. április 19.-én kedden a Nagyerdei utca, a Szellő utca, valamint a Park utca Szellő és Közép utca közötti szakaszán murva kiegyenlítő réteg építése történik. Ezen a napon még forgalomkorlátozásra nem kell számítani. 2022. április 20.-án szerdán ezekben az utcákban beépítésre kerül az aszfalt kötőréteg. Ezen a napon reggel 07.30 perckor ezek az útszakaszok lezárásra kerülnek, és az aszfalt beépítését követő 3 órán át lezárva maradnak.

2022. április 21.-én csütörtökön a Közép utcában, valamint az Orgona utcában murva kiegyenlítő réteg építése történik. Ezen a napon még forgalomkorlátozásra nem kell számítani. 2022. április 22.-én pénteken ezekben az utcákban is beépítésre kerül az aszfalt kötőréteg. Ezen a napon szintén reggel 07.30 perckor ezek az útszakaszok lezárásra kerülnek, és az aszfalt beépítését követő 3 órán át lezárva maradnak.

Az aszfaltozás napjain éppen aktuálisan lezárt szakaszokról a helyszínen tudnak tájékozódni. Kérjük Önöket, hogy aki napközben használni kívánja gépjárművét, az szíveskedjék kiállni vele olyan szakaszokra, amely útszakaszokon nincsenek aszfaltozási munkálatok úgy, hogy a gépjárműve ne akadályozza a kivitelező tehergépjárműveinek mozgását! Várhatóan este 20.00 óra után mindkét napon mindenki be tud állni ingatlanjára a gépjárművével!

A fent közölt kivitelezési ütemtervben lehetnek módosulások (például: rossz időjárási körülmények okán, technikai hiba miatt, vagy az aszfaltkeverő üzem hibája miatt). Ezt kérjük szíveskedjenek figyelemebe venni!

Az elkészült aszfalt kötőréteg után az útburkolat szélén jelentősebb szintbeli lépcső keletkezik, mely csak az aszfalt kopóréteg beépítése után, a padka megépítésekor kerül feltöltésre. Kérjük a Tisztelt Lakosságot a fokozottan óvatos, körültekintő közlekedésre!

Kérjük további szíves türelmüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Győrszemere Községi Önkormányzat