Farsangi könyvvásárt tartottunk

2023. február 20-án került megrendezésre a Kisfaludy Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Győrszemerei Tagiskolájának alsó tagozatának farsangi jelmezversenye, ahol a Győr-Moson Sopron Megyei Magyar Vöröskereszt és a Helyi Alapszervezet összefogásával valósult meg az a könyvvásár, ahol közel 300 kiadvány gyűlt össze adományként és a gyermekek nagy örömére vihettek haza olvasni valót, érdeklődési körüknek megfelelően. Ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztató füzetek, tini regények, kötelező olvasmányok, mesekönyvek széles palettája várta a kis olvasókat. Az olvasás fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet és kiemelni az olvasás tanulást segítő jótékony hatásait, hogy mennyire fejleszti a memóriát, a koncentrációs képességet és bővíti a szókincset.

Az adománygyűjtés ötlete abból indult ki, hogy az elmúlt időszakban egyre több alsó tagozatos kisgyermek kezdte látogatni a Győrszemerei Községi Könyvtárat és szerettünk volna több lehetőséget biztosítani nekik az otthoni olvasásra.

 

Nagyon köszönjük mindenkinek a támogatását, aki bármilyen úton hozzájárult a program megvalósításához és a gyerekek öröméhez!

A rendezvény képekben