Válassz menüpontot!

Közlemény koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és az Érintetteket, hogy a koronavírus miatt az alábbi intézkedéseket hozta meg a Győrszemere Községi Önkormányzat:
1. Az óvoda a korábbi közleménynek megfelelően március 17-től (keddtől) zárva tart. Az intézmény telefonon és emailen elérhető, személyes látogatásra nincs lehetőség. (06-20-946-8384; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
2. Az Általános Iskola a meghozott kormányzati döntés értelmében szintén zárva tart, az intézmény az alábbi elérhetőségeken érhető el: 06-96-551-081; 06-20-947-0104; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. Az óvodás, iskolás gyermekek napi egyszeri melegétkezését igényelhetik a szülők/törvényes képviselők. Ezzel kapcsolatban az intézmények felveszik minden családdal a kapcsolatot és egy meghatározott formanyomtatványt kell kitölteni (lehetőleg elektronikus úton). Az ételt az intézményben előre meghatározott helyen és időben lehet átvenni. Az ételt lemondani az étkezési napot megelőző nap 12 óráig lehet.
4. Az önkormányzat fenntartásában lévő intézmények (Sportcsarnok, Kis tornaterem, Könyvtár, Faludy György Közösségi Ház, Közösségi Színtér) március 16-tól (hétfőtől) zárva tart. A terembérletek visszamondásra kerültek határozatlan időre. Új foglalásokat nem fogadunk.
5. A Polgármesteri Hivatal március 16-tól (hétfőtől) az ügyfélfogadását korlátozza. Ügyet intézni telefonon, emailen, vagy elektronikus úton lehet. Személyes ügyintézésre csak abban az esetben van lehetőség, amely ügyeknél a személyes részvétel kötelező. Ez esetben előzetes időpontegyeztetés szükséges. (Elérhetőségek: Hivatal: 06-96-551-056; Jegyző: 06-30-268-7705; Polgármester: 06-30-268-7502; Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Hivatali kapu azonosító: 457325953)
6. A parkok és egyéb közforgalom elől el nem zárt zöldterületek, különösen ide értendő a játszótér, tartós használata tilos, mert a területek rendszeres fertőtlenítéséről az önkormányzat nem tud gondoskodni.
Egyéb tájékoztatások:
1. Fogászat: Értesítjük Önöket, hogy jogszabály alapján a fogorvosi alapellátás keretében CSAK SÜRGŐSSÉGI ellátás nyújtható a veszélyhelyzet megszűnéséig! Ennek tekintetében a fogorvosi nyitvatartás a következőképpen módosul:
Kedd (03.17.): 9:00.-től 12:00.-ig
Csütörtök (03.19.): 14:00.-től 17:00.-ig
Kérjük Önöket, bármilyen információért telefonon érdeklődjenek a következő számon: 96/378-237 a megadott nyitvatartási időben.
Kérünk mindenkit, hogy kísérjék figyelemmel a médiát, az önkormányzat honlapját és facebook oldalát, tartsák be a javasolt óvintézkedéseket és higiéniai szabályokat.

Kapcsolódó oldalak