Válassz menüpontot!

Tájékoztató a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült háztartások egyszeri, természetbeni juttatásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány az 1364/2018. (VII.27.) számú határozatával döntött a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri, természetbeni juttatásáról.

A támogatás azon háztartások (egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége) részére igényelhető, melyek gáz- vagy távhőszolgáltatási szerződéssel nem rendelkeznek és korábban téli rezsicsökkentésben nem

részesültek.

Az igénybejelentés feltétele, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

Az igénybejelentés további feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogosult ellenőrizni, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült és az ellenőrzést semmilyen formában nem akadályozhatja, illetve annak tudomásul vétele, hogy az ellenőrzés akadályozása esetén az igényjogosultsága megszűnik.

Az igényelhető természetbeni támogatás 12.000,- forint értékű fűtőanyag, amely természetbeni támogatás.

A támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási és darabolási költségeket.

Az igénybejelentő lap átvehető a Győrszemerei Polgármesteri Hivatalban vagy letölthető a www.gyorszemere.hu oldalról (lásd lent), melyeket kitöltve és aláírva a 9121 Győrszemere, Fő utca 20. címre szükséges eljuttatni személyesen vagy postai úton.

Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

 

Adatkezelési tájékoztató

Igénybejelentő nyilatkozat