Válassz menüpontot!

Tisztelt Pályázók,

a pályázati kiírást itt olvashatják:

 "A" típusú pályázati kiírás

"B" típusú pályázati kiírás


Tisztelt Lakosok!
A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja az ügyfeleit, hogy 2020. október 5-től éjszakai műszakban történő hulladékgyűjtésre állnak át a közlekedés tehermentesítése érdekében.
Kérik, hogy az ürítésre szánt hulladékgyűjtő edényt járatnapon este 7 óráig járatvonalon, jól látható helyre kihelyezni szíveskedjenek.
gyhg

Tisztelt Lakosok!
Az alábbi linken összegyűjtöttük az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága által közzétett főbb információkat. (pl.: táppénzre, karanténra vonatkozó információk; munkáltatói lehetőségekről tájékoztatás; csecsemőkre, kismamákra, gyerekre, idősekre vonatkozó előírások, stb.)
A mai napon délután további közleményt fogunk közzétenni a meghozott döntésekről!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és az Érintetteket, hogy a koronavírus miatt az alábbi intézkedéseket hozta meg a Győrszemere Községi Önkormányzat:
1. Az óvoda a korábbi közleménynek megfelelően március 17-től (keddtől) zárva tart. Az intézmény telefonon és emailen elérhető, személyes látogatásra nincs lehetőség. (06-20-946-8384; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
2. Az Általános Iskola a meghozott kormányzati döntés értelmében szintén zárva tart, az intézmény az alábbi elérhetőségeken érhető el: 06-96-551-081; 06-20-947-0104; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. Az óvodás, iskolás gyermekek napi egyszeri melegétkezését igényelhetik a szülők/törvényes képviselők. Ezzel kapcsolatban az intézmények felveszik minden családdal a kapcsolatot és egy meghatározott formanyomtatványt kell kitölteni (lehetőleg elektronikus úton). Az ételt az intézményben előre meghatározott helyen és időben lehet átvenni. Az ételt lemondani az étkezési napot megelőző nap 12 óráig lehet.
4. Az önkormányzat fenntartásában lévő intézmények (Sportcsarnok, Kis tornaterem, Könyvtár, Faludy György Közösségi Ház, Közösségi Színtér) március 16-tól (hétfőtől) zárva tart. A terembérletek visszamondásra kerültek határozatlan időre. Új foglalásokat nem fogadunk.
5. A Polgármesteri Hivatal március 16-tól (hétfőtől) az ügyfélfogadását korlátozza. Ügyet intézni telefonon, emailen, vagy elektronikus úton lehet. Személyes ügyintézésre csak abban az esetben van lehetőség, amely ügyeknél a személyes részvétel kötelező. Ez esetben előzetes időpontegyeztetés szükséges. (Elérhetőségek: Hivatal: 06-96-551-056; Jegyző: 06-30-268-7705; Polgármester: 06-30-268-7502; Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Hivatali kapu azonosító: 457325953)
6. A parkok és egyéb közforgalom elől el nem zárt zöldterületek, különösen ide értendő a játszótér, tartós használata tilos, mert a területek rendszeres fertőtlenítéséről az önkormányzat nem tud gondoskodni.
Egyéb tájékoztatások:
1. Fogászat: Értesítjük Önöket, hogy jogszabály alapján a fogorvosi alapellátás keretében CSAK SÜRGŐSSÉGI ellátás nyújtható a veszélyhelyzet megszűnéséig! Ennek tekintetében a fogorvosi nyitvatartás a következőképpen módosul:
Kedd (03.17.): 9:00.-től 12:00.-ig
Csütörtök (03.19.): 14:00.-től 17:00.-ig
Kérjük Önöket, bármilyen információért telefonon érdeklődjenek a következő számon: 96/378-237 a megadott nyitvatartási időben.
Kérünk mindenkit, hogy kísérjék figyelemmel a médiát, az önkormányzat honlapját és facebook oldalát, tartsák be a javasolt óvintézkedéseket és higiéniai szabályokat.

 

A koronavírusra tekintettel a győrszemerei óvoda nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:
2020. március 16-án (hétfőn) az intézmény kinyit, de március 17-től (keddtől) határozatlan ideig az intézmény ügyeleti munkarenddel zárva tart.
Kérünk mindenkit, hogy hétfőn kizárólag azok hozzák gyermekeiket óvodába, akik nem tudják a gyermek felügyeletét másként megoldani. Keddi naptól az intézmény zárva tart, aki ezen időszakban igényt tart az óvodai nevelésre ügyeleti munkarend szerint, az az intézményvezetőnél jelentkezzen. Ezen kérelmek minden esetben egyedileg kerülnek elbírálásra, hogy a gyermek látogathatja-e tovább az intézményt, vagy sem.
Kérünk mindenkit, hogy kísérjék figyelemmel a médiát, az önkormányzat honlapját és facebook oldalát, tartsák be a javasolt óvintézkedéseket és higiéniai szabályokat, és kölcsönösen vigyázzanak a környezetükben élőkre!
A további információkról közleményben fogunk tájékoztatni mindenkit.

Kapcsolódó oldalak